service

Uiteraard biedt Adolfs Verlichting een uitstekende service.

 

RUILGARANTIE
Adolfs Verlichting biedt u 8 dagen de mogelijkheid te ruilen.
adolfsverlichting-service

MONTEREN & BEZORGEN
Het monteren van uw aankoop kunnen wij laten verzorgen door een ervaren installateur, dit tegen een redelijk tarief. Ook is het in overleg mogelijk om de lampen te bezorgen.
REPARATIE
Ook voor reparatie of het vervangen van onderdelen kunt u ook bij ons terecht.
VERLICHTINGSADVIES
De juiste verlichting op de juiste plek? Veel mensen hebben hier moeite mee. Het is bij ons mogelijk om lichtadvies op maat te krijgen. Onze lichtadviseur komt bij u thuis kijken om samen met u de juiste keuze te maken. Voor zowel moderne als klassieke verlichting is er veel mogelijk. Heeft u behoefte aan sfeer- of juist functionele verlichting? Bij ons bent u aan het juiste adres om uw woning naar persoonlijke smaak en wens te verlichten.
OVERIGE
Meer vragen of wensen, laat het ons weten.

call-to-action2

Hanglamp Lenselink1

Een voorbeeld van een lichtadvies:
hanglamp in een woonkeuken.

 service

Het lijkt soms zo eenvoudig…even de juiste lamp vinden voor boven de keukentafel. Precies de goede staande lamp voor in de hoek van de kamer of alle verlichting in uw huiskamer in balans brengen. Doch in de praktijk blijkt dit vaak problemen op te leveren. Ons lichtadvies op maat brengt vaak de creatieve oplossing waaraan u zelf niet gedacht had. Een beetje huiverig voor de hoge kosten die hier aan vast zitten? Dit valt reuze mee…Vraag eens geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Volkswagen-Transporter-030

 

Adolfs Verlichting bezorgt desgewenst uw aankopen aan huis