Het licht brandt weer in de winkel

De winkel is weer geopend. U kunt langskomen zonder afspraak te maken. Uiteraard willen wij u vragen om zich aan de corona-maatregelen te houden: een mondkapje is verplicht en wij houden 1,5 meter afstand.

U kunt dus weer komen oriënteren in de winkel, voor lichtadvies of om ter plekke een lamp uit te zoeken. Ook geven wij lichtadvies aan huis. Maak hiervoor een afspraak door ons te bellen op 074 242 8135 of te mailen naar info@adolfsverlichting.nl.

 We begroeten u graag weer in de winkel!

Over Adolfs Verlichting

Adolfs Verlichting is sinds 1933 dé verlichtingsspeciaalzaak van Twente. Wij zijn gevestigd aan de Wetstraat 122 aan de grote parkeerplaats achter de Hema. Hierdoor is onze zaak goed bereikbaar met de auto en is er altijd voldoende (betaalde) parkeerplek.

In onze winkel vindt u een uitgebreide en unieke collectie die we met zorg hebben samengesteld. We werken met veel Europese merken uit onder andere Duitsland, Spanje, Zweden, Italië en Nederland. Kwalitatief hoogwaardige lampen in uiteenlopende prijsklassen, zodat wij aan ieders wens tegemoet kunnen komen. Wij werken nauw samen met diverse fabrikanten van lampenkappen die zeer uitgebreide mogelijkheden bieden: ook op het gebied van projectverlichting voor bijvoorbeeld een winkel, kantoor of hotel.

Ons team

Ons team voorziet u van deskundig advies op het gebied van verlichting en interieur. Wij denken met u mee en adviseren u welke verlichting het beste bij u en uw huis past. 

Bert

Christel

Paula

Pip

Lichtadvies

Vindt u het lastig om in de winkel de juiste lampen voor uw
huis uit te zoeken? Wij geven ook advies aan huis. Ideaal als u een nieuw huis gaat bouwen, gaat verbouwen of gewoon behoefte heeft aan meer sfeerverlichting.

 

Lichtadvies aan huis

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Lichtadvies in de winkel

Kom langs in onze winkel om advies te vragen.

Sfeerfoto's

Doe alvast wat inspiratie op!
Hanglamp Adolfs Verlichting
Hanglamp Belid, scandinavian design, verlichting hengelo
Hanglamp glaspegel, hengelo verlichting, Vistosi, Adolfs Verlichting Hengelo
Adolfs verlichting Hengelo, design verlichting, hanglamp glas Vistosi
Binthout koepellamp, design verlichting hengelo, adolfs twente, design verlichting overijssel
Tonone Bolt, Design verlichting twente, adolfs verlichting hengelo

4 months ago

Warm en sfeervol licht! Deze hanglamp met een goudkleurige plafondplaat en voorzien van 8 led lampen heeft een chique uitstraling.

4 months ago

Nieuw in onze collectie: hanglamp Terra. Vandaag hebben wij nog meer nieuwe modellen in de winkel geplaatst. Kijk een keer in onze etalage en u krijgt een mooi overzicht van onze collectie. Zit er iets voor u bij? Wij bezorgen het graag bij u thuis!

5 months ago

Helaas is onze winkel nog gesloten maar we zijn alweer druk bezig met een nieuwe collectie. Zoals deze akoestische hanglamp, gemaakt van geluid absorberend materiaal. De lamp is leverbaar in meerdere kleurcombinaties en vanaf volgende week te zien See more

5 months ago

Lekker lezen in de luie stoel met kerst! Wij kunnen deze stoere “Bolt” leeslamp van Tonone morgen nog bij u thuis bezorgen. Bestellen kan telefonisch via 074-2428135 of via de mail:info@adolfsverlichting.nl.

6 months ago

Voor de kerst nog een mooie lamp in huis? Dat kan met onze bezorgservice.
Dit leuke tafellampje (18x10cm), voorzien van een led met 3 standen dimmer dmv aanraking, kan deze week nog bij u thuis staan. Voor bestellen of meer informatie: 074-2428135 See more

« 3 of 5 »

Onze merken

metallux, adolfs verlichting, reseller, design verlichting
dutchlamp, reseller, adolfs verlichting, design verlichting, hengelo

Contact

Adolfs Verlichting
De Wetstraat 122
7551 GC Hengelo Ov

Tel: 074 – 242 8135
e-mail: info@adolfsverlichting.nl

Openingstijden

Maandag  Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag  09.30 uur – 17:30 uur
Zaterdag  09.30 uur – 17.00 uur
Zondag  Gesloten